Salgın ve Afet Nedeniyle Kayıt Dondurma Talebi Hakkında Duyuru

23 Mart 2021
  Salgın ve Afet Nedeniyle Kayıt Dondurma Talebi Hakkında Duyuru

Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 17.02.2021 tarihli toplantısında Covid-19 salgını nedeniyle salgın endişesi veya barınma dolayısıyla eğitimlere devam etmek istemeyen öğrencilerin kayıt dondurma haklarından yararlandırılmasına ilişkin görüş Üniversitelere bildirilmiştir.

Bu kapsamda;

1. 2020-2021 Bahar dönemi için kayıt dondurma hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuruları 24 Mart-25 Nisan 2021 tarihleri arasında alınacaktır.
  2. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz Enstitümüz web sayfasında Online İşlemler menüsünden başvuruda bulunarak süreci başlatabilirler.
  3. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde ders kaydını yenilemeyen öğrenciler başvuramaz.
  4. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Ek Süre Talebinde bulunan Öğrenciler Kayıt Dondurma hakkından yararlanamaz.
  5. Kayıt Dondurma Talebi için son başvuru günü olan 25 Nisan 2021 tarihinden sonra yapılacak başvurular hakkında işlem yapılamayacaktır.
  6. Kayıt dondurma hakkı kazanan öğrencilerin listesi Enstitü web sayfasında ilan edilecektir.