Hemşirelikte İnovasyon Webinar Etkinliği büyük bir katılım ve ilgiyle gerçekleşti

15 Ocak 2024 Pazartesi

15 Ocak 2024

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin LEE Ar-Ge komisyonu ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Ar-Ge Komisyonunun iş birliği içinde düzenlediği "Hemşirelikte İnovasyon" webinar etkinliği, büyük bir katılım ve ilgiyle gerçekleşti. Etkinlik, sağlık alanında yenilikçi uygulamaların ve araştırmanın önemini vurgulayarak, özellikle lisansüstü öğrenciler ve mezunlar için önemli bilgiler sundu.

Doç. Dr. Yeliz Doğan Merih'in sunumuyla sağlık profesyonelleri arasında bilgi alışverişini teşvik eden ve alanındaki en yeni trendler hakkında bilgi veren bu online etkinlik, 10 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 14:30'da başarıyla tamamlandı.

Hemşirelik disiplininde inovasyonun önemini ve uygulamalardaki değişiklikleri ön plana çıkaran etkinlik, gelecekteki sağlık hizmetleri için yeni perspektifler sunma fırsatı verdi. Üniversitenin sağlık bilimleri alanındaki öncü rolü ve akademik katkıları, bu etkinlikle bir kez daha pekiştirilmiş oldu.