Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İletişim Bilimleri disiplinler arası Ana Bilim Dalı ve Gazetecilik Ana Bilim Dalı genişletilmiş koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

05 Ocak 2024 Cuma

05 Ocak 2024

İletişim Bilimleri disiplinler arası Anabilim Dalı başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen genişletilmiş koordinasyon toplantısına Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr.  İbrahim Kürtül başkanlık etti.  Toplantıya Enstitü Müdürümüz 2023-2024 Güz dönemine damga vuran olumlu gelişmeleri paylaşarak başladı.

Sonrasında Müdür Kürtül, Akademik takvime bağlı olarak son iki yıldır rutin bir şekilde uygulanan ve artık tamamen pratikleşen sistem üzerinden ders seçim sistemine ilişkin iletişim bilimleri disiplinler arası ABD ve Gazetecilik ABD’nin özverili çabalarını takdir ederek teşekkürlerini sundu.

Eğitim ve öğretimde kalite odaklı stratejik vizyon geliştirme noktasında teknik bilgi alışverişinde bulunan taraflar arasında sürdürelebilir kalite hedefleri belirlendi.